Hoe werkt een infrarood sauna deken?

Hoe werkt een infrarood sauna deken? Ben jij nog niet bekend met een saunadeken? Het is de nieuwste ontwikkeling in de healthlife wereld en op het gebied van sauna’s. Het is hét alternatief voor een infrarood sauna cabine.

De Flamengo infrarood sauna deken doet hetzelfde als een infrarood sauna cabine. Dezelfde infrarood technologie wordt gebruikt, maar dan verwerkt in een kwalitatief deken. We zijn er zelfs van overtuigd dat dit infrarood deken nog beter voor je kan zijn.

Graag leggen we uit hoe een Flamengo infrarood sauna deken werkt.

Wat is een Flamengo sauna deken?

Een Flamengo saunadeken is een infrarood sauna variant. Een deken opgebouwd uit meerdere lagen met hierin de infraroodlampen verwerkt, zoals we die kennen bij een infrarood sauna cabine.

Wat is het verschil met een infrarood sauna cabine?

In de Flamengo saunadeken wordt dezelfde infraroodtechnologie gebruikt, zoals bij de cabines. Het infrarood saunaeffect is dus hetzelfde. Het verschil? Je ligt in een comfortabel deken in tegenstelling tot de vaak van hout en wat ongemakkelijke cabines.

Hoe werkt de Flamengo infrarood sauna deken?

stap 1.

Kies een comfortabele plek

Leg de saunadeken op een (hittebestendige) ondergrond neer en zorg ervoor dat je comfortabel ligt. 

Tip: Pak voor je hoofd een kussen, zodat deze goed wordt ondersteund.
Denk qua ondergrond aan een bed of yogamat.

stap 2.

Zet jouw deken aan

Heb jij een plek gevonden waar jij heerlijk ontspannen in jouw saunadeken kunt liggen? Stel dan de temperatuur naar wens in via de handzender. Je kunt de temperatuur tussen de 35 en 75 graden instellen. Stel daarnaast ook de tijd in tot maximaal 1 uur.

stap 3.

Tijd om in te stappen

Draag comfortabele, katoenen kleding. Liever zonder kleding? Gebruik dan de Flamengo inleghanddoek. Ga vervolgens in de Flamengo infrarood deken liggen en sluit de deken met de klittenbandsluiting. Met de schoudercovers worden ook de schouders afgedekt. 

Stap 4.

Start met genieten

Hierna hoef je eigenlijk enkel te genieten. Sluit je ogen en ontspan. Lees een boek, luister naar je favoriete muziek of zet een meditatiesessie op. Of doe lekker helemaal niks. Kom in een absolute zen-modus.

stap 4A.

Tijdens je sessie

Wil je de temperatuur wijzigen omdat je het toch net wat warmer wilt hebben? Of is de temperatuur toch iets te heet? Pas de temperatuur (of tijd) via de handzender eenvoudig aan.

stap 5.

Einde van je sessie

Na het verstrijken van de ingestelde tijd zal de deken automatisch uitschakelen.
Tussentijds eerder stoppen? Dat is natuurlijk geen probleem. Via de powerknop schakel je de deken uit.

stap 6.

In een handomdraai schoon

Laat de deken nog even afkoelen. Je inleghanddoek (of kleding) zal het merendeel van je zweet hebben opgevangen. Hierdoor zal het schoonmaken van je deken in een handomdraai uitgevoerd kunnen worden. Het eventuele resterende vocht kun je schoonmaken met een vochtige doek.

stap 7.

Eenvoudig op bergen

Vouw je deken op en plaats het in de meegeleverde Flamengo draagtas. Berg jouw draagbare infrarood sauna op.

Waarschijnlijk kijk je er naar uit om weer snel in je eigen privésauna te ontspannen.

Waarom Flamengo infrarood sauna deken?

Het frequent bezoeken van een infrarood sauna kan een kostbare aangelegenheid zijn. Daarnaast heb je waarschijnlijk niet altijd zin of de tijd om de deur uit te gaan.

Een infrarood cabine in huis daarentegen is erg aan de prijs. En het is maar de vraag of je daar de ruimte voor hebt.

Daar hebben wij bij Flamengo dus iets op gevonden.
Wij hebben in samenwerking met bedrijven in Amerika en Australië de ultieme saunadeken ontworpen. Comfortabeler, compacter en draagbaar. Zo profiteer je van de voordelen van de sauna, gewoon vanuit huis.

Onze saunadeken is voorzien van de meest geavanceerde technologieën en daarmee heb jij een absoluut high-end product in handen. En dat, voor een betaalbare prijs.