Retourbeleid

Mocht je toch niet tevreden zijn met jouw saunadeken na gebruik, dan mag je de deken terugsturen. Dit is mogelijk binnen 30 dagen na aankoop. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Let op: de Flamengo inleghanddoek, valt niet onder de 30-dagen proefperiode. Het retourneren van de gebruikte inleghanddoek is niet toegestaan. Dit is om de hygiëne en kwaliteit van het product te waarborgen. Indien de inleghanddoek ongebruikt in de gesealde verpakking zit wordt deze als retour wel geaccepteerd. Mocht u de Flamengo sauna deken gezamenlijk met de inleghanddoek kopen en nog twijfelen over uw aankoop, dan adviseren wij om de saunadeken eerst met kleding aan te proberen.

Een retourmelding kan gestart worden door contact op te nemen via info@flamengolife.nl. Wij zullen je verder informeren hoe je het saunadeken kan terugsturen. Je kunt het artikel niet retourneren zonder contact op te nemen.
Artikelen welke teruggestuurd worden zonder aanvraag voor retour, zullen niet worden geaccepteerd.

Producten welke zijn beschadigd door toedoen van het gebruik zullen niet worden geaccepteerd voor retour. Daarnaast dienen de producten schoon teruggestuurd te worden.

Mocht het product bij ontvangst enige schade hebben, neem dan direct contact op.

Zodra je het retourpakket hebt gestuurd, zal het enkele dagen in beslag nemen voordat het pakket verwerkt wordt. Zodra de retourzending akkoord is bevonden zal deze verder worden verwerkt, waaronder de terugbetaling. Let er op dat dit afhankelijk van jouw bank, enkele dagen in beslag kan nemen. 

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag.

Via onderstaande formulier is het ook mogelijk om jouw vraag stellen.

Contactformulier

FLAMENGOLIFE | ONLINESTORE

INFO@FLAMENGOLIFE.NL
+31646224575

IMPRESA E-COMMERCE
KVK NR: 87602210
BTW NR: NL864344703B01

Jacob Obrechtstraat 7, 5216GP
's-Hertogenbosch 
(GEEN  BEZOEKADRES)